Σήμερα οι αμπελώνες της εταιρείας «Κατώγι Οινοποιητικής Α.Ε.» έχουν έκταση 130 στρέμματα και χαρακτηρίζονται ως οι πλέον ορεινοί της Ελλάδας κρεμασμένοι στις πλαγιές της Πίνδου. Το «Κατώγι Αβέρωφ» είναι από τα πλέον διάσημα στην πατρίδα μας και η ετήσια παραγωγή ξεπερνά τις 100.000 φιάλες. Κάθε ένα μπουκάλι «Κατώγι» που αγοράζετε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει παλαιωθεί για τουλάχιστον δυο χρόνια, σε ειδικά δρύινα βαρέλια, πριν περάσει στη διαδικασία της εμφιάλωσης. (για περισσότερες πληροφορίες για τους αμπελώνες, τα οινοποιεία και τα κρασιά της Κατώγι-Στροφιλιά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.katogi-strofilia.gr).