Τι θα πιούμε; Κρασί από τις παλιές τοπικές ποικιλίες, με απίθανη θέα στα γειτονικά νησιά, στο οινοποιείο του Γιώργου Μάναλη, που ξεπέρασε τα τοπικά όρια και έκανε τη Σίκινο προορισμό. Δοκιμάστε τα δύο ολοκαίνουργια συλλεκτικά μονοποικιλιακά: Μαυροτράγανο παλαιωμένο σε δρύινο βαρέλι για δύο χρόνια και Ασύρτικο παλαιωμένο για τέσσερις μήνες.
Χωρίς περπάτημα δεν έχει κολύμπι; Το ότι οι περισσότερες παραλίες της Σικίνου είναι προσβάσιμες μόνο από μονοπάτια δεν αποτελεί πρόβλημα. Μάλτα, Σαντοριναίικα, Άγιος Παντελεήμονας, Καράς, Αϊ-Γιάννης προσεγγίζονται από τη λάντζα του Σάββα Δουλφή, που οργανώνει καθημερινές εκδρομές.